همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره
جستجو

قهوه ای شدن غذا

تصویر پست
دسته بندی زیست شناسی
فرمت فایل doc
حجم فایل 83 کیلو بایت

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

مقدمه

قهوه ای شدن غذا متداول بوده كه در طول پردازش و ذخیره سازی و مخصوصاً در طول تولید محصولات گوشتی ، ماهی و سبزیجات و همچنین هنگامی كه سبزیجات توسط ماشین آلات صدمه می بیند رخ می دهد .

قهوه ای شدن معمولاً خصوصیات حسی محصول را به علت تغییر رنگ ، طعم و نرمی و احتمالاً به عنوان عمل آنزیمی دارد كنار خصوصیات غذایی تضعیف می كند .

پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود

پرداخت و دانلود

دیدگاه خود را بیان کنید


تصوير من

در اینجا باید مختصری درباره خودتان بنویسید و شرح حال کوتاهی بنویسید.

اگر بدون ذکر منبع مطالب را کپي کنيد اتفاقي نميوفتد. ولي نکنيد!

طراحي شده توسط ميلاد دهقان عضو گروه رویین
همسپار | ایجاد تبلیغات شناور
تبلیغات
بستن پنجره